jurk Mabel

Prinses Mabels jurk te zien bij tentoonstelling: “Geweldig” 

De trouwjurk van prinses Mabel, ontworpen door ontwerpersduo Viktor&Rolf, is te zien bij een tentoonstelling in Duitsland. 

Prinses Mabel droeg de satijnen jurk, ontworpen door duo Viktor&Rolf en gekenmerkt door tientallen strikken, tijdens haar huwelijk met prins Friso. Het huwelijk vond plaats op 24 april 2004 in de Oude Kerk in Delft. De jurk werd direct een echte eyecatcher genoemd. 

Geweldig om te zien

Prinses Mabel vond het geweldig om haar trouwjurk bij de tentoonstelling van Viktor&Rolf te zien. Dit laat ze weten op Instagram. Ze zegt hierover het volgende: “Het was geweldig om mijn trouwjurk te zien op de prachtige Viktor&Rolf Fashion Statements tentoonstelling.” Ze vervolgt: “Je kunt de prachtige jurk en vele andere geweldige Viktor&Rolf kunstwerken van de afgelopen 30 jaar zien in de Kunsthalle in München, tot 6 oktober.”

Lees ook: Throwback: Mabel in haar Viktor & Rolf-bruidsjurk

Bezoek brengen aan de Kunsthalle

Ook een bezoekje brengen aan de tentoonstelling? De jurk wordt van 23 februari tot en met 6 oktober tentoongesteld in de Kunsthalle in München. 

Lees ook: Heeft Mabel nieuw geluk gevonden?

Foto’s van de prachtige jurk van Mabel

Om het geheugen nog even op te frissen, hebben we hier prachtige foto’s van het huwelijk van prinses Mabel en prins Friso. Hoe prachtig is haar jurk? 

Jurk 6
Mabel in haar prachtige jurk van Viktor&Rolf
Jurk 2
Bruiloft Mabel en Friso
Wedding Of Prince Johan Friso & Mabel Wisse Smit
Bruiloft Mabel en Friso

Lees ook: Prinses Mabel vele miljoenen armer

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl