Maxima In Vlammend Rood

Máxima in vlammend rood

Onze koningin kan veel hebben. Zo ook vlammend rood. In november. Ze was aanwezig bij de jubileumbijeenkomst van SchuldenlabNL.

Ze kan ook alles hebben, hè? Máxima vlamt hier wel extra. Stichting SchuldenlabNL bestond 5 jaar. En bij een speciale jubileumbijeenkomst sprak Máxima. Onder meer over de ambities voor de nabije toekomst. Zo zouden mensen tegenvallers moeten kunnen leren opvangen, door verschillende manieren van (be)sparen toe te passen.

Lees ook: Maxima in rood, Laurentien in aubergine

Máxima

Máxima is erevoorzitter van SchuldenlabNL. De stichting biedt een aantal succesvolle programma’s voor schuldhulpverlening aan. De stichting bestaat inmiddels dus al 5 jaar.

Rode jurk

Het mag gezegd worden: onze koningin zag er vlammend uit! Haar rode jurk kan niemand ontgaan zijn in Den Haag, waar de bijeenkomst was. Een kleine knipoog naar ‘rood staan’ misschien? Oordeel zelf!

Maxima In Vlammend Rood Anp
Maxima Bij Schuldenlabnl Screenshot Instagram Foto Van Patrick Van Katwijk

LEES OOK: Deze royals wonen allemaal in Amerika

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis / Patrick van Katwijk

#Royaltynl

Tip van de redactie

Ervaar de koninklijke allure van Diors Poison, een mythische geur die provocerend en mysterieus is sinds zijn creatie. Deze uitzonderlijke parfum combineert kruidige, bloemige en ambernoten met sensuele akkoorden van honing en muskus. Een charismatische, onvergetelijke oriëntaalse geur die de essentie van verleiding belichaamt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.