Maxima Panty

Nu zien: Máxima en haar favoriete panty

Koningin Máxima is altijd goed gekleed. Tot aan haar panty aan toe. En dit zijn haar favoriete panty’s.

Máxima heeft – eerlijk toegegeven – fantastisch mooie benen. En dat komt niet alleen doordat ze lange sportieve benen heeft en precies weet welke roklengte haar het best staat. Ze weet ook als geen ander hoe ze precies de goede kleur panty moet uitkiezen. Al kan het zijn dat ze daar hulp bij krijgt natuurlijk. In ieder geval zien we dat ze bijna altijd, in elke seizoen, een huidkleurige panty draagt. Maar uiteraard niet altijd dezelfde huidkleur. Haar benen zijn altijd net een tikje donkerder dan ze van nature zouden zijn. Iets bruiner in de zomer en licht in de winter.

Lees ook: 4 x lange vrouwelijke royals

Favoriete panty kleur

Niet alleen is huidkleurig haar favoriete pantykleur, ze draagt ook panty’s met een heel klein glimmertje erin. En dun, maar niet te dun. Heel af en toe kiest ze voor zwart, met of zonder werkje, maar dat is bijna alleen als ze ook zwarte kleding draagt. Zoals bij een uitvaart of kranslegging.

Lees ook: dit leest Camilla

Maxima Panties
Fashion Maxima
Fashion Maxima
Dutch Royals Macxima Panty
Maxima Koningin Panty

Lees ook: deze royals dragen deze week blauw

Tip van de redactie

In Máxima. Meer dan Majesteit onthult Rick Evers een intiem portret van de geliefde koningin, gebaseerd op exclusieve gesprekken. Ontdek haar passie, drijfveren en balans tussen koninklijke plichten en moederschap. Een zeldzame blik achter paleisdeuren. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty