Tjalling En Margarita

Margarita en Tjalling al twee jaar uit elkaar

Twee jaar geleden al vertrok Margarita uit het gezamenlijke huis, ontdekte destijds het weekblad Story.

Dat baseerde zich in eerste instantie op geruchten uit de Haagse en Wassenaarse society. Daar werd aanvankelijk weinig geloof aan gehecht. Tjalling en Margarita presenteerden zich steevast als een hecht koppel. De prinses was bovendien al een keer de mist ingegaan met haar partnerkeuze, dat zou ze zich niet nog een keer laten gebeuren.

Schandpaal

Margarita had ook nog eens veel tijd en energie gestoken in de zwaar beschadigde relatie met de Oranjes. Nadat zij en ex Edwin de Roy van Zuidewijn die in het openbaar aan de schandpaal hadden genageld, was die behoorlijk bekoeld.

Nadat Margarita voldoende door het stof was gegaan, werd ze weer opgenomen in de boezem van de koninklijke familie. Exit Edwin, enter Tjalling, die ook al erg goed viel. Aan wie het maar wilde horen vertelde Margarita hoe gelukkig ze wel niet was.

Roddels

Tot de roddels begonnen. Zij zou zijn vertrokken, wist de één. Nee, hij zat in een vakantiepark, beweerde een ander. Dus dook Story het kadaster in en vond een bevestiging: Margarita stond niet meer ingeschreven op het adres waar ze met Tjalling en de kinderen woonde. Ze had alleen nog de rampboerderij op haar naam, waarvan de verbouwing maar bleef duren. Buren zagen haar daar zelden.

De summiere verklaring van Margarita en Tjalling eerder deze week was dus iets te summier.

Leestip

BESTEL HIER

Story