mabel

Mabel deelt foto met cryptisch onderschrift

De teksten bij de foto’s die Mabel op Instagram plaatst zijn veelal Engelstalig. Niet zo heel gek, aangezien de prinses woont en werkt in Londen. Deze zomer brengt ze wél grotendeels in Nederland door.

Mabel brengt een groot deel van de zomer door in Nederland. Sterker nog, naar verluidt is ze hier al sinds het late voorjaar. Samen met dochters Zaria en Luana. Dit omdat er nog onduidelijkheid heerst over het wel of niet heropenen van de scholen in Londen, hun woonplaats, na de zomervakantie.

Instagram account

Mabel plaatst erg graag foto’s van zonsondergangen op haar Insta-account. En natuurlijk is er ook aandacht voor de stichtingen waarvoor zij zich inzet. Maar deze keer zien we een foto van een heel ander kaliber. Het zijn meeuwen die rustig op een stel palen in het water zitten. Bij de foto schrijft ze ‘Waiting for Godot’ (Wachten op Godot). En dát moet je maar net snappen. Het is een verwijzing naar een absurdistisch toneelstuk uit de jaren 50. Waarin twee mensen wachten op iemand die Godot genoemd wachten. Maar deze Godot komt echter nooit.

Mabel Instagram 1

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @mabel.vanoranje, gettyimages

Leestip

BESTEL HIER