Maxima (6)

Maar welke royal wordt hier geknuffeld?

Als royal kom je op werkbezoeken de gekste dingen tegen, van alles wat en soms totaal onverwacht, maar deze is wel heel erg mooi.

Ontroerend ook. Kijk dat kind dan. In de nieuwe inclusieve woonwijk Kloostervelden in Sterksel leven (zorg)cliënten en bewoners samen. Moderne zorgwoningen staan te midden van particuliere huizen en een brasserie en boerderij worden gezamenlijk gebruikt.

Epilepsie

Koningin Máxima – want die was het, zie hieronder – bezoekt de woonwijk en onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse. Beide zijn verbonden met Stichting Kempenhaeghe in Heeze-Leende, een expertisecentrum voor mensen met complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen.

Kinderen

In De Berkenschutse spreekt koningin Máxima met kinderen, ouders en leerkrachten over hoe de school onderwijs en specialistische zorg combineert. Ook bezoekt zij een klas voor praktijkonderwijs.

In de wijk Kloostervelden gaat koningin Máxima in gesprek met cliënten, bewoners en zorgverleners over het wonen en leven in de wijk. Vervolgens maakt zij een wandeling door de wijk.

Koningin Máxima Brengt Werkbezoek Aan Inclusieve Woonwijk
Koningin Máxima Brengt Werkbezoek Aan Inclusieve Woonwijk
eloise
KLIK HIER

ANP/koninklijkhuis

#Royaltynl