Maxima naar Colombia

Koningin Máxima reist voor de VN af naar Colombia 

Onze koningin Máxima is al jaren actief bij de Verenigde Naties, waar ze zich inzet om armoede te bestrijden. Daarvoor reist ze nu af naar Colombia. 

Bijna iedere royal heeft een aantal liefdadigheidsprojecten waarvoor zij zich inzetten. Zo ook koningin Máxima. Al vele jaren is zij betrokken bij de Verenigde Naties als UNSGSA, ook wel United Nations Secretary General’s Special Adcovate for Inclusive Finance for Development.  

Reis door Colombia

Op zondag kwam koningin Máxima in Bogotá, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land, aan. Hier werd ze welkom geheten door de minister van Financiën van Colombia, Ricardo Bonilla González. Nog dezelfde dag reisde ze naar Medellín, waar ze het gesprek aan ging over de financiële gezondheid van de bevolking. 

Lees ook: Willem-Alexander vol lof over Colombia

Queen Maxima Of The Netherlands Visits Colombia
Koningin Máxima met de minister van Financiën van Colombia

Veel te doen

De reis door het Zuid-Amerikaanse land duurt nog tot woensdag. Tot die tijd staan er nog uitstapjes aan verschillende financiële bedrijven in het land op de agenda. Denk hierbij aan een bedrijf dat investeert in duurzame agricultuur, maar ook een bedrijf dat Colombianen met een laag inkomen helpt om hun financiële situatie te verbeteren. Al met al een druk schema voor onze koningin. 

Lees ook: Koningin begint veldbezoek in Colombia

Vn Reis Hkm Maxima Naar Colombia Dag 1
Koningin Máxima op reis door Colombia
Vn Reis Hkm Maxima Naar Colombia Dag 1
Koningin Máxima op reis door Colombia

Tip van de redactie

Schitter zoals koningin Máxima met Swarovski’s elegante armband met een rij ronde, heldere kristallen, een tijdloze toevoeging aan elke outfit. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Swarovski