Kate (3)

Kate speelt (weer) met kinderen

Kate, de prinses van Wales, was weer eens op bezoek bij een instelling die ouders met kleine kinderen helpt.

Geen toeval. Ze zet zich in om de eerste levensjaren zo soepel mogelijk te laten verlopen voor iedereen. Daarbij is ze zichtbaar dol op het kleine grut. Ook nu weer.

De prinses van Wales zag er enthousiast uit toen ze meespeelde in de Winsdsor Family Hub – en zelfs een paar nieuwe vrienden maakte.

Zara

Kate droeg een blauwgeruite blazer van Zara, gecombineerd met een marineblauwe broek en platte suède Lulu-pumps van Emmy London.

Ze droeg de blazer over een wit topje en haar bruine lokken hingen losjes over haar schouders.

Kate koos voor lichte make-up om haar natuurlijke schoonheid te benadrukken, met een vleugje blush, een beetje eyeliner en een nude lip.

Vrienden

Tijdens haar bezoek maakte de prinses, die een passie heeft voor het verbeteren van de ontwikkeling van jonge kinderen, een paar nieuwe vriendjes tijdens de speeltijd.

De Windsor Family Hub wordt gerund door Achieving for Children, een non-profit organisatie die diensten voor kinderen aanbiedt in de Royal Borough van Windsor en Maidenhead.

De diensten ondersteunen kinderen, ouders en verzorgers via de familiehubs, waar zowel universele als meer op maat gemaakte hulp beschikbaar is.

Ontwerp Zonder Titel 1
Kate
eloise
KLIK HIER

Mail Online/ANP

#Royaltynl