prinses Amalia in Madrid

Actueel: Eloise verkoopt ook kleding van prinses Amalia

Eloise opende begin februari de deuren van haar eigen winkel en nu is er wel heel leuk nieuws: ze verkoopt ook kleding van prinses Amalia. 

Gravin Eloise opende samen met haar moeder, prinses Laurentien, en goede vriend en ondernemer Thomas Latcham een eigen winkel: My Lima Lima. De vintage kledingwinkel is te vinden in de Frederikstraat in Den Haag. De winkel zamelt geld in voor diverse goede doelen. 

Kleding van meerdere Oranjes

Wanneer Eloise vertelde dat ze vintage kleding zou gaan verkopen, hoopten we natuurlijk al dat er kleding te koop zou zijn van de koninklijke familie. Zo zijn er veel items te koop van Eloise zelf en heeft prinses Laurentien ook meerdere items in de winkel hangen. Dat niet alleen: ook kroonprinses Amalia heeft jurken gedoneerd

Lees ook: Zo vaak zal prinses Laurentien aanwezig zijn in haar kledingwinkel

Bezoek aan Raad van State

Hoe leuk is het om een jurk die van prinses Amalia is geweest te kopen? All Things Amalia spotte een jurk bij My Lima Lima die van Amalia is geweest. Het is een donkerblauwe jurk van het merk LaDress. Prinses Amalia droeg deze jurk in december 2021 bij een bezoek aan de Raad van State. Deze jurk combineerde ze met een mantel van het merk Natan. 

Lees ook: Kijken: Amalia in de Raad van State

Kleding Amalia
De jurk van prinses Amalia

Ook mee naar Curaçao 

Dit is niet de enige keer dat ze deze jurk van LaDress heeft gedragen. Ook droeg ze de jurk toen ze vorig jaar een bezoek bracht aan het warme en tropische Curaçao. De jurk is dus in zowel de winter als de zomer te dragen. 

Lees ook: Curaçao juicht voor koning, maar nog harder voor Máxima en Amalia

Tip van de redactie

Schitter zoals prinses Amalia met Swarovski’s elegante armband met een rij ronde, heldere kristallen, een tijdloze toevoeging aan elke outfit. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Swarovski