Ariane (10)

Dit zijn de peetouders van prinses Ariane

De jongste telg van W.A. en Máxima heeft net als haar zussen een prachtig groepje peetouders. Wie zijn de peetouders van prinses Ariane precies?

We willen natuurlijk van alles en nog wat weten over onze prinsessen. Amalia is kroonprinses en steeds vaker zichtbaar. Zo was ze afgelopen weekend op het feestje van prins Christian in Denemarken. Alexia ontpopt zich als een fashionista. In Spanje is er zelfs al een bijnaam voor haar bedacht. En Ariane is als jongste van de 3 nog bezig met haar middelbare school – dit jaar in Italië – en we zijn benieuwd wat de toekomst haar brengt. Extra leuk om nú even te lezen wie de peetouders van prinses Ariane ook alweer zijn.

Lees ook: dit zijn de peetouders van Alexia

Peetouders van prinses Ariane

Het is gebruikelijk voor Europese royals om peetouders te hebben. Vaak gaat het om bevriende royals uit andere landen en om goede vrienden of kennissen in de privésfeer op wie de keuze valt. Ariane mag de volgende mensen tot haar peetouders rekenen:

Valeria Delgereen jeugdvriendin van Máxima

Inés Zorreguietazusje van Máxima en overleden in 2018

Guillaume van Luxemburgerfgroothertog en ook wel bekend met de Nederlandse naam Willem

Tijo Collot d’Escuryeen Nederlandse baron en scheikundig ingenieur, een vriend van Willem-Alexander, ze zaten op dezelfde kleuterschool

Anton Frilingvriend van de familie

De peetouders van prinses Ariane hebben geluk met onze prachtige prinses, en zij met hen.

Maxima, Willem Alexander, Amalia, Alexia, Ariane peetouders van prinses Ariane

Beeld: ANP, Koninklijk Huis/RVD, GettyImages

#Royaltynl

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Door: Marije Kersten