Laurentien Brinkshorst

Dit is het geheim van de nieuwe look van prinses Laurentien

Prinses Laurentien ziet er altijd al schitterend uit. Maar nu heeft ze wel ene heel opvallende nieuwe look. En dit is haar geheim.

Prinses Laurentien is de vrouw van prins Constantijn. En de moeder van onder andere gravin Eloise. Een tijd geleden straalden ze met z’n drietjes al tijdens een gala. En wat opviel was hoe prachtig Laurentien van Oranje eruit zag. Het geheim van haar nieuwe look is er eentje om te delen, vinden wij.

Laurentien Brinkhorts En Gravin Eloise
Prinses Laurentien En Gravin Eloise

Nieuwe look van prinses Laurentien

Op het Instagram account van stylist Leco van Zadelhoff komen we achter het geheim. “Een te gek leuke fotoshoot gedaan met Prinses @laurentien.vanoranje (…) Wat een heerlijk leuk lief positief persoon… staat open voor alles en iedereen! Dus… kon ik mijn gang gaan met haar en make-up.. en vooral ook laten zien dat kort haar op verschillende manieren is te stylen en je er dus alle kanten mee op kan. Qua make-up hebben we gekozen voor een mooie softe glowy( beetje glanzende) look. Aanleiding voor de make-over was het gast redacteurschap van prinses Laurentien voor het tijdschrift Nouveau.

Lees ook: Charlene showt nieuwe look in Italië

Laurentine En Leco Van Zadelhoff
Laurentien en Leco Van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is niet de eerste de beste natuurlijk. De stylist heeft een grote staat van dienst. Prinses Laurentien is dus zeker in goede handen bij hem. Op de website van Nouveau vertelt hij: “Als het gaat om een ‘personality look’, dan is mijn stelregel: pak één onderdeel. Of je legt het accent op de ogen, óf op de wangen, óf op de lippen. Dit om te voorkomen dat je gezicht je presentatie gaat overheersen. Bij prinses Laurentien heb ik ervoor gekozen de ogen meer kracht te geven, met mooie zachte tinten, maar met behoud van uitdrukking. Het gezicht, de wenkbrauwen en de lippen heb ik zacht gehouden.’

Lees ook: dit droegen de royals in Zaragoza

Laurentine Nieuw Kapsel
Laurentien Nieuw Kapsel

Kort kapsel

Het korte kapsel van. Laurentien staat haar ook prachtig. En het is duidelijk dat ze ook qua kleding precies goed is gestyled. In vroegere interviews vertelde ze nog wel eens dat ze zich als tiener een ‘lelijk eendje‘ voelde. Hopelijk is dat gevoel voor altijd verdwenen.

Lees ook: Sofia heeft weer een nieuwe look

Prinses Laurentien Uiterlijk
Prinses Laurentien

Lees ook: shop de nieuwe look van Máxima

En leuk om te zien hoe Laurentien er uitzag op haar huwelijksdag:

Trouwfoto Prinses Laurentien
Trouwfoto Prinses Laurentien

Tip van de redactie

Zalmkleurige zoetwaterparels ontmoeten glinsterende kroontjes in deze oorbellen, die een koninklijke touch geven. Hun unieke knoopvorm biedt een stijlvolle draai aan elke look. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES/ANP/LECOLOOK/@rogerneve