Prinses Alexia Tussenjaar

Aha, dus dit deed prinses Alexia in haar tussenjaar

Prinses Alexia heeft een tussenjaar gehad, maar wat ze in die tijd precies deed, dat wisten we niet. Nu hebben we een vermoeden.

Voor veel jonge mensen die gaan studeren is een gap year – een tussenjaar inmiddels niet heel vreemd meer. Een combinatie van werken, geld verdienen en daarna reizen, of een opleiding in het buitenland doen, is leerzaam en leuk. Maar over prinses Alexia in haar tussenjaar wisten we tot nu toe vrij weinig. Maar het lijkt erop dat ze in Argentinië was.

Aan een verslaggever van NOS vertelde prinses Alexia onlangs dat ze in haar tussenjaar “andere culturen heeft leren kennen”. Wat ze precies heeft gedaan, weten we niet, maar wel dat het uit een combinatie van “werken en reizen” bestond. En het feit dat ze andere culturen heeft leren kennen, wijst er op dat ze niet alleen tussen de Nederlandse provincies heeft gereisd.

Alexia in haar tussenjaar

Ze vertelde: “Ik ben heel gelukkig geweest om veel te reizen dit jaar, andere culturen te leren kennen. En vooral om met iets anders bezig te zijn dan met school.” Dat geluk zal niet van lange duur zijn, want na de zomer begint Alexia aan haar studie. wat die studie precies inhoudt, dat weet ze zelf ook nog niet.

Lees ook: deze Britse royal gebruikte vaak drugs

Prinses Alexia Royalty
Prinses Alexia Royalty

Argentinië

Terwijl haar zus Amalia een jaar in Spanje verbleef, reisde Alexia dus de wereld over. En ons zou het niets verbazen als ze daarbij ook in Zuid Amerika was. Prinses Alexia is razend populair in Argentinië. In 2020 stond ze nog op de cover van het Argentijnse Hello! Magazine. In het bijbehorende artikel werd ze “een stijlvolle Máxima-lookalike” genoemd. En ze spreekt, net als haar moeder en zussen natuurlijk vloeiend Spaans.

Argentijnse nachtclub

Ergens aan het begin van haar tussenjaar werd Alexia gespot in een nachtclub in Buenos Aires, Tequila. Ze was toen samen met haar ouders en zussen in Argentinië. Het gezin heeft daar namelijk ook een huis. En uiteraard heeft Alexia ook familie in Argentinië. Handig als je wil dat iemand een oogje in het zeil houdt als je dochter een tussenjaar heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=mIZtpzp6FtE

De prinses met het meest Argentijnse temperament

’De prinses met het meeste Argentijnse temperament’, wordt ze ook wel genoemd. Dat zou betekenen dat een tussenjaar in het geboorteland van haar moeder zomaar tot de mogelijkheden behoort. En bovendien is ze daar ook nog in goed gezelschap van de Belgische royal prinses Laetitia Maria. Zij is de jongste dochter van prinses Astrid en aartshertog Lorenz, en is daarmee bijna een leeftijdsgenootje van Alexia. En laat juist zij nou afgelopen jaar een een master journalistiek aan de Torquato Di Tella Universiteit in Buenos Aires te hebben gedaan. Twee royals uit de Benelux in Buenos Aires. Dat zou zo maar eens kunnen.

Alexia10
prinses Alexia

Tip van de redactie

Wil je net zo’n mooie, jonge huid krijgen als prinses Alexia? Ervaar een jeugdige gloed met Advanced Night Repair. Deze revolutionaire formule, verrijkt met ChronoluxCB™ technologie, vermindert lijntjes, rimpels en poriën aanzienlijk tijdens je slaap. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Shownieuws

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES