maxima in wit

5x Máxima in het wit

Dat onze koningin groot fan is van kleur mag geen verrassing heten. Maar ze straalt al net zo in kraakhelder wit.

Niets zo fijn als plaatjes kijken. En al helemaal als je eigen koningin een plaatje is. Van avondjurk tijdens staatsbezoek tot witte oversized blazer in Amerika: vandaag is wit.

Avondjurk in Oostenrijk

Tijdens het staatsbezoek aan dit wintersportland koos ze een one-shoulder-dress voor het staatsbanket. Inclusief mooie, bescheiden sleep.

Maxima In Wit Foto 6

Zomers kant

De jaarlijkse fotosessie van het gezin – vorig jaar op het Zuiderstrand in Den Haag – was een mooie aanleiding om voor ‘casual chic’ te gaan. Máxima draagt een witte top en witte rok en houdt de zeewind in toom met een brede schuif in het haar. Leuke look! Ook dit jaar droeg Máxima wit tijdens de foto shoot.

Maxima In Wit Foto 1

Broek en blazer

Bij aankomst in San Fransico, de Verenigde Staten, straalt onze vorstin in een wijde pantalon en bijpassend jasje. Witter kan bijna niet! Dit jaar droeg ze ook wit en grapte ze dat ze niet ging trouwen.

Maxima In Wit Foto 5

Statig in Engeland

Willem-Alexander en Máxima waren bij de kroning van Charles aanwezig, waar zij deze stunning jurk met beeldschone opengewerkte hals en schouders droeg. De jurk is een ontwerp van Jan Taminiau.

Maxima In Wit Foto 3

Goede blouse

Deze crèmekleurige blouse maakt onze top-5 compleet. Máxima droeg ‘m tijdens een bezoek aan de wijk Kloostervelden, waar zorgwoningen en reguliere woningen naast elkaar staan.

Maxima In Wit Foto 2

Beeld: Instagram @koninklijkhuis

#Royaltynl