Maxima, Willem Alexander, Amalia, Alexia, Ariane

We krijgen weer een fotosessie!

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane poseren weer voor een zomerfotosessie.

De jaarlijkse zomerfotosessie van koning Willem-Alexander en zijn gezin vindt vandaag plaats. De koning, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane zullen op de foto gaan in Den Haag.

Zomerweer

Wat de precieze locatie van de fotosessie wordt, is nog niet gecommuniceerd door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De fotosessie vond vorig jaar vanwege de toen ongunstige weersvoorspelling plaats in Paleis Noordeinde, in plaats van bij een strandtent op het Haagse Zuiderstrand.

Maar het is mooi doorsnee zomerweer, dus het strand zou weer een optie zijn. Of de duinen. Of een mooi park. Mogelijkheden te over in en rond Den Haag.

Thuis

In februari vorig jaar maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat de jaarlijkse fotosessies met de Oranjes er voortaan anders uit zouden komen te zien. Vanwege de studies van de prinsessen zouden zij niet altijd bij de tot dan vaste momenten in Lech en aan het einde van de zomervakantie aanwezig kunnen zijn en het gezin wil alleen compleet op de foto. In plaats daarvan kiest de RVD nu andere momenten voor de fotosessies.

Dat nu toch weer voor een traditioneel moment is gekozen, duidt erop dat zowel Máxima en Willem-Alexander als de prinsessen thuis zijn. Prinses Amalia wordt nog steeds zwaar bewaakt en prinses Ariane heeft vakantie, voor ze gaat studeren in Italië. Wat prinses Alexia na de zomervakantie gaat doen is nog steeds niet bekend.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

ANP

#Royaltynl