Prinses Margarita Sieraden

3x de mooiste prinses Margarita sieraden

Prinses Margarita timmert al een tijdje goed aan de weg als sieradenontwerper. Bekijk deze juweeltjes die ze maakte zelf maar eens.

De prinses is een toegewijd en creatief ontwerper. Ze bijt zich bijvoorbeeld graag vast in oplossingen. Dat maakt het tot echte prinses Margarita sieraden. Zoals een sieradenset van oorbellen en een armband, waarbij de sluitingen onzichtbaar zijn verwerkt in het design. We zoomen in op 3 van haar ontwerpen. Ze noemt haar bedrijf De Parme Design. De Parme is uiteraard een verwijzing naar Bourbon De Parme. Leuke touch, net zoals Meghan en Harry hun stichting al vernoemden naar zoontje Archie.

Lees ook: dit is de kleindochter van Grace Kelly

Prinses Margarita sieraden

De mooie armband, waarbij ze oorbellen ontwerpt die ook onzichtbaar sluiten.

De Parma Design Foto 1

Prinses Margarita heeft een voorliefde voor organische, natuurlijke vormen. Blaadjes komen bijvoorbeeld veel terug in haar ontwerpen. Kijk eens naar deze mooie oorstekers, leuk gefotografeerd op de kleurrijke macarons.

De Parme Design Foto 2

En we love deze ring, in bloemvorm met zcht-gekleurde steentjes. Zie jij jezelf ook wel zoiets dragen?

De Parme Design Foto 3

Beeld: Instagram @deparmedesign/ GettyImages

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

En behalve de prinses Margarita sieraden, zijn deze oorbellen ook heel mooi natuurlijk.

Tip van de redactie

Koningsblauwe oorbellen van 26mm sprankelen met Swarovski en Europese glaskristallen. Een nikkelvrije blikvanger die gegarandeerd bewondering oogst. Voor meer informatie klik op onderstaande button.