Huilende Diane

De traan: huilende royals

De traan van Máxima tijdens haar bruiloft ging de hele wereld over. Maar uiteindelijk worden alle royals wel een keer huilend gefotografeerd.

Bruiloften en begrafenissen zijn bij uitstek gelegenheden waarop mensen huilen. En royals verschillen daarbij niet van ‘gewone’ mensen. Sommige tranen zijn ontroerend mooi, andere hartbrekend. En sommige tranen zijn zeldzaam, zoals deze van wijlen koningin Elizabeth, die huilde tijdens de herdenking van de Eerste Wereldoorlog.

Huilende Meghan

Huilende royals: Meghan Markle

Meghan Markle Huilend
Meghan Markle Huilend

Zo zeldzaam als het was om koningin Elizabeth te zien huilen, zo gewoon is het bijna om Meghan Markle tot tranen geroerd te zien. Het huilen staat haar vaak nader dan het lachen. En wie de documentaires en interviews heeft gezien, snapt ook wel waarom. Maar anders dan Elizabeth is zij natuurlijk ook van een andere generatie. Een waarbij je gevoelens laten zien getolereerd wordt. En gelukkig maar.

Royals Huilend
Royals Huilend

Lachende Máxima

Hoewel de traan van Máxima bij het horen van die prachtige tango muziek de wereld over ging, kennen we onze koningin toch vooral lachend. Niet alleen stralend en glimlachend, maar ook regelmatig schaterlachend. Wanneer we haar zien huilen valt dat daarom extra op.

Huilende Royals

Prinses Charlène huilt

De royal die er bijna altijd uitziet alsof ze zo in huilen kan uitbarsten, is Charlène. Hoewel ze er de laatste tijd wel wat vrolijker uitziet. Maar deze traan, tijdens haar bruiloft, ging ook de wereld over als iconische foto. Charlène, huilend ana het begin van haar ‘sprookjeshuwelijk’. In een interview vertelde ze dat ze erg van haar bruiloft had genoten, maar dat de tranen het gevolg waren van alle spanning rond de geruchten van Alberts ontrouw.

Monaco Royal Wedding Cortege
Monaco Royal Wedding Cortege

Tekst Royalty online/ Manon Daelmans, beeld GettyImages

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty