Charlene Wittstock In Vlammend Rood

Wat is er nu weer aan de hand met Charlene Wittstock?

Claude Palmero, de man die meer dan twee decennia lang verantwoordelijk was voor de financiën van het paleis en een vertrouweling van Prins Albert, maakte bekend dat Charlene Wittstock een ernstige verslaving heeft.

Prins Albert van Monaco wordt door zijn voormalige vertrouweling Claude Palmero gezien als een zwakke’ leider die geld gebruikt om familievrede te kopen. De geheime notitieboekjes die nu openbaar zijn laten ook zien dat Charlene Wittstock een ernstige verslaving heeft.

Meer dan twintig jaar was Palmero verantwoordelijk voor de financiën van het paleis en de hofhouding in Monaco. Tot hij afgelopen zomer werd ontslagen. Toen onthulde hij van alles over de financiën van de koninklijke familie – met name die van prinses Charlene Wittstock.

Bekijk hieronder een uitzending van Shownieuws over Charlene Wittstock, die openhartig spreekt over hoe zwaar ze het paleisleven vindt

Ziekelijke verslaving

De Franse kwaliteitskrant Le Monde kreeg de boekhouding van Palmero in handen en maakte ze deels openbaar. Daaruit bleek dat Charlene Wittstock een ziekelijke verslaving aan geld uitgeven heeft. De krant schreef over de buitensporige kosten die de prinses maakte voor onder andere de doop van haar tweeling Jacques en Gabriella, met ongeveer 700.000 euro en een algemene bestedingsvergoeding van bijna 1.2 miljoen euro per jaar.

Lees ook: het vlinderkapsel van Kate is nu de hit op internet

Charlene
Charlene Wittstock

Geld uitgeven

Onlangs heeft een van de journalisten die het verhaal in bracht tegen Tatler gezegd dat Charlene een ‘absurd verlangen heeft om geld uit te geven’. ‘Mon dieu, Monaco is in meltdown!’ zei hij. Oftewel: hemeltje, Monaco staat op instorten.

Prins Albert zegt overal ja op

Volgens de onderzoeksjournalist van Le Monde zegt Prins Albert overal ja op om de lieve vrede maar te bewaren. Charlene is volgens hem (de journalist) erg eenzaam in het paleis; “dus haar beste vriend is mogelijk het geld van de prins”.

De enige persoon die ooit de uitgaven van Charlene probeerde in te perken was Palmero. Maar dat moest hij uiteindelijk bekopen met ontslag.

"nymphes D'or Golden Nymphs" Award Ceremony 62nd Monte Carlo Tv Festival Arrivals

Dit is er aan de hand met Charlene Wittstock

De houding van de prins is volgens insiders te wijten aan iets te veel confrontatie toen zijn overleden vader, prins Rainier III, nog leefde. Daardoor zou hij nooit geleerd hebben om op een gezonde manier met problemen om te gaan. En daardoor zou hij ook de verslaving aan geld uitgeven van zijn vrouw niet het hoofd kunnen bieden.

Lees ook: Charlene in vlammend rood

No Tabloids Tribute To Prince Rainier Iii Monaco

Belastingparadijs

Het voormalig hoofd van de koninklijke vermogensbeheerder in het belastingparadijs beweert dat hij eindeloos vaak geprobeerd heeft Charlene’s ‘gevaarlijke’ uitgaven te beteugelen. Op een gegeven moment zou hij zelfs een rekening geblokkeerd hebben waardoor ze niet nog meer personeel kon aannemen. Maar over het opnieuw decoreren van haar vakantiehuisop Corsica (1 miljoen euro) of het inrichten van haar kantoortje (nog een keer bijna 1 miljoen) was hij ook niet echt te spreken. Om nog maar te zwijgen over de vele tonnen die naar haar familie gingen in Zuid Afrika.

Prinses Charlène Hakt Knoop Door

15 miljoen euro

In december 2019 merkte Palmero op dat Charlene ‘ongeveer 15 miljoen euro’ had uitgegeven, in acht jaar, naast haar toelage van ‘7,5 miljoen euro’. Het is waanzinnig! schreef meneer Palmero. ‘Ik heb geen controle over de uitgaven van de prinses’. En blijkbaar heeft prins Albert dat ook niet.

Lees ook: de liefde tussen Albert en Charlene

Tip van de redactie

Verlang je naar een stralende huid zoals een roal? Probeer de innovatieve La Mer The Concentrate. Dit krachtige serum helpt de huid te kalmeren, te versterken en te beschermen tegen externe invloeden, voor een zichtbaar gezondere uitstraling. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES