Charlene (2)

Waar is prinses Charlène?

Prinses Charlène is alweer een hele tijd niet gezien. In tegenstelling tot prinses Caroline. Wat betekent dit?

Telkens als prinses Charlène enige tijd niet meer in beeld is begint de geruchtenstroom. Nu ook weer. Daarbij gaat het niet alleen om Charlène’s afwezigheid, maar om de opvallende aanwezigheid van prinses Caroline, de zus van prins Albert.

Dat gebeurt allemaal in het jubeljaar, waarin de Grimaldi’s de honderdste geboortedag vieren van prins Rainier. Ook de bevolking van het ministaatje wordt daar volop bij betrokken.

Geruchten

Prinses Charlène liet zich eerst dag in dag uit zien, en toen was dat ineens voorbij, zonder verklaring of wat dan ook. Charlène heeft Rainier nooit ontmoet, maar dat kan het niet zijn.

Geruchten willen dat Charlène zich helemaal uit haar schoonfamilie heeft teruggetrokken.. Haar eerste afwezigheid was op 1 juli bij het omdopen van het Lycée Technique et Hôtelier tot het Lycée Rainier.

De drie kinderen van de prins, Albert, Caroline en Stephanie, en enkele van zijn kleinkinderen zoals Camille Gottlieb en Louis Ducruet waren er, maar Charlène was verrassend genoeg nergens te bekennen.

Rainier

Op 5 juli kwam de familie Grimaldi opnieuw samen voor de première van de film ‘Rainier III par lui-même’. Aanwezig waren Albert, Caroline en Stéphanie, de andere zus van Albert, Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo, Alexandra van Hannover en haar verloofde, Ben Sylvester Strautmann, Louis Ducruet en zijn echtgenote, Marie Chevallier, en Camille Gottlieb.

Het was ook verrassend dat de tweeling Jacques en Gabriella niet aanwezig waren bij deze evenementen, omdat ze eerdere eerbetuigingen aan Rainier hadden bijgewoond. Albert wilde al van jongs af aan dat ze deelnamen aan de activiteiten van het vorstendom, vooral die welke verband hielden met de familie, dus hun afwezigheid bij deze evenementen ter nagedachtenis aan hun grootvader is niet te verklaren.

eloise
KLIK HIER

Vanitatis

#Royaltynl