Charlene En Familie

‘Prins Albert betaalt prinses Charlène geen 12 miljoen per jaar’

Dat zegt tenminste ‘een bron dichtbij de prinses’.

Vorige week kwam het Franse blad Voici met het nieuws dat de prins ieder jaar een miljoen euro overmaakt naar de prinses. In ruil daarvoor zou zij zich laten zien bij officiële gelegenheden en andere zwaaimomenten.

Zoals de Grote Prijs van Monaco voor elektrische auto’s, waar zij ineens aan zijn zijde stond. Erg blij keek ze niet, dat voedde uiteraard weer geruchten en speculaties. Vooral nadat Albert met hun tweeling maar zonder  Charlène naar Disneyland Parijs ging. En gisteren in zijn eentje in Engeland naar de voetbalwedstrijd West Ham United tegen Manchester City.

Een bron dichtbij Charlène zei tegen website Page Six: ‘Natuurlijk heeft ze royale huwelijkse voorwaarden, maar Albert hoeft haar niet te betalen om te blijven. Na zo lang weg te zijn geweest tijdens haar ziekte, is Charlène zo blij om terug te zijn bij Albert en de kinderen. Ze brengen elk weekend door in hun buitenverblijf. Albert steunt haar volledig en helpt haar ook met haar goede doelen.’

Het koppel is volgens dezelfde bron van plan om een gemeenschappelijk front te vormen, door samen een reeks evenementen te organiseren voor de Prinses Charlène Foundation. Die vinden plaats tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco in het weekend van 28 en 29 mei.

De Foundation helpt kinderen in 40 landen te leren zwemmen en deel te nemen aan sport- en onderwijsprogramma’s.

LEES OOK:

KIJK! CHARLÈNE IS WEER THUIS

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Page Six