Nicole, Alexandre Coste

‘Ik ben geen buitenechtelijk kind!’

Alexandre Grimaldi zet in een interview met het blad Point de Vue even een belangrijke misvatting over zijn afkomst recht.

Alexandre is de zoon van prins Albert van Monaco – vandaar die achternaam, waarover later meer – en Nicole Coste. Dat betekent een leven lang in de schijnwerpers van de media, maar daardoor laat hij zich niet afleiden.

Waakzaam

Hij wil nu hij bijna 20 is de wereld ontdekken, en bouwen aan zijn toekomst. Zijn moeder vertrouwt het nog niet helemaal. Ze laat weten dat ze ‘waakzaam blijft gezien alle media-aandacht’.

Alexandre wil zo weinig mogelijk aandacht besteden aan de verhalen die over hem de ronde doen, maar zet nog wel even één ding recht:

‘Ik ben geen buitenechtelijk kind. Toen ik geboren werd, was geen van mijn ouders getrouwd, ze hebben dus geen overspel gepleegd.’

Belediging

Over iets anders verschillen moeder en zoon ernstig van mening, en dat is die achternaam. Nicole Coste vindt het ronduit een belediging. Alexandre is er nuchterder onder. Zijn vader erkende hem toen hij vier maanden oud was, dus heet hij Grimaldi.

Point de Vue

#Royaltynl