Nicole Coste, Albert

Ex-liefje Albert duikt weer op

Nicole Coste, een ex-minnares van prins Albert van Monaco, was uitgebreid aanwezig bij de door Max Verstappen gewonnen Formule 1-race.

Op zich niet zo gek, wel wat pijnlijk. Zo ongeveer de hele familie Grimaldi was er zichtbaar bij, zelfs de pas bevallen Marie Ducruet liet zich weer eens zien.

IJzig

Voor Charlène, die een trofee mocht overhandigen, zal het zeker niet leuk zijn geweest. Misschien dat ze daarom zo ijzig keek en meteen na afloop als een haas verdween.

Coste liet de hele wereld op Instagram zien dat ze nog steeds tot de Monegaskische chic behoort, met een foto in de pitstraat, waar gewone stervelingen niet mogen komen.

Jumpsuit

Ze heeft ook een nieuwe look, met geverfd lang haar tot over haar schouders, warmere lippenstift en een jumpsuit. Verder commentaar hoefde er niet bij, de boodschap was zo ook wel duidelijk.

Albert van Monaco en Nicole Coste hebben een buitenechtelijke zoon, Alexandre Grimaldi Coste, vandaar dat er nog contact is. Naar verluidt onder strikte, door Charlène afgedwongen  voorwaarden.

eloise
KLIK HIER

Gala

#Royaltynl