×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Driewerf hoera voor jarige prins Albert van Monaco

  Dat wordt flink blazen: 62 kaarsjes

  Driewerf hoera voor jarige prins Albert van Monaco

  Prins Albert (ll) van Monaco viert vandaag zijn verjaardag. En met een verwachte temperatuur van zo'n 15 graden en een kleine kans op een bui kan-ie wellicht zelfs even buiten van een glaasje bubbels genieten.


  Het hoofd van het Huis Grimaldi is nog nét een winterkind, de echte lente start pas over een week. Toen Albert geboren werd in 1958 was zijn moeder Grace Kelly 28 jaar.

  Het vermogen van Albert wordt op het grootste van vrijwel alle Europese vorsten geschat. Niet minder dan 900 miljoen euro. Bovendien bezit hij een kwart van de dwergstaat die Monaco is. Genoeg geld én ruimte om een flink feest te geven dus!

  Vorig jaar verrasten zijn vrouw Charlene en kinderen Gabriella en Jacques hem met een taart met vuurwerk:

   

   

  Beeld: Le Paleis Princier, Instagram @hshprincesscharlene

  13 maart 2020 - 15:49