Christian

Dit is prinses Mary’s grootste angst

Kroonprinses Mary is bang dat prins Christian een voorbeeld neemt aan deze royal. met een niet geheel onbesproken verleden.

In oktober wordt prins Christian van Denemarken 18 jaar. Er zal een groot feest zijn, waar verschillende royalty’s van over de hele wereld aanwezig zullen zijn. Maar prins Christian is al begonnen met feesten en heeft optimaal geprofiteerd van de zomer.

Prins Christian is met zijn vrienden door Europa gereisd en heeft echt hard gefeest. Ze zijn gespot bij de Formule 1-race in Monaco, waar geruchten over een romance met de Italiaanse prinses Maria Chiara de kop opstaken.

Drugs

In Denemarken ging prins Christian gewoon doorgegaan. Hij bezocht het beroemde Smukfest-festival in Skanderborg. Volgens foto’s lijkt het erop dat Christian een geweldige tijd had, met een biertje in zijn hand. En dat is dan wat we te zien kregen. Het Smukfest staat erom bekend dat bezoekers niet vies zijn van illegale drugs.

Dat leidt bij prinses Mary tot tweeledige zorgen. Allereerst is ze toch wel bang dat Christian te ver gaat, zoals iedere ouder met kinderen in die leeftijd. Maar voor een royal komen daar extra zorgen bij. Ze heeft Christian al eens moeten berispen, toen hij al te uitbundige foto’s deelde op de socials.

Drank

Daar komt bij dat Denen vooral moeten denken aan Christians vader, kroonprins Frederik, die in zijn jonge jaren echt feestbeest was, met vrouwen en drank. Prinses Mary hoopt nu maar, dat Christian als het daarom gaat geen voorbeeld neemt aan zijn vader.

eloise
KLIK HIER

Se og Hør/Getty Images

#Royaltynl