Tweeling Denemarken

Hoera! Deense koninklijke tweeling is dertien jaar

Dubbel feest in Denemarken, want de Deense prins Vincent een prinses Josephine zijn alweer dertien jaar geworden. Dat moet gevierd worden!

De tijd vliegt voorbij, dat is ook aan de Deense prins Vincent en prinses Josephine te zien. De kinderen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary zijn alweer een jaartje ouder geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden met een lekkere taart en veel cadeautjes. Maar ook met een mooie, nieuwe foto van de koninklijke tweeling!

Vrolijke foto van de koninklijke tweeling 

Voor deze speciale gelegenheid heeft het Deense hof op social media een vrolijke foto van de kinderen geplaatst. En kijk nu zelf, staan ze er niet fantastisch op? De twee zijn enorm gegroeid in het afgelopen jaar, dat is zeker niet te ontkennen. 

Lees ook: Wat een knap kiekje van moeder Mary met dochter Josephine

Mooi in het donkerblauw

Prins Vincent en prinses Josephine staan naast elkaar op de foto, die door het Deense hof werd geplaatst. De tweeling draagt allebei een mooi, strak donkerblauw pak. Prins Vincent heeft zijn donkerblauwe pak gecombineerd met een wit overhemd en een lichtblauwe stropdas met stippeltjes. Prinses Josephine heeft haar pak gecombineerd met een lichtblauwe, gladde tuniek en heeft een mooie broche op haar jasje gespeld. De twee staan stralend op de foto! 

Lees ook: Zonen lopen kroonprins Frederik eruit

Jongste kinderen van het paar

Prins Vincent en prinses Josephine zijn de jongste kinderen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. De twee hebben nog twee oudere kinderen, namelijk de 18-jarige prins Christian en de 16-jarige prinses Isabella.

Lees ook: Josephine steelt show met blauwe gipsarm

Bijzondere verjaardag

De verjaardag van de tweeling is extra bijzonder te noemen, want dit zal de laatste verjaardag zijn voor de kroning van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Aankomende zondag zullen zij de nieuwe Deense koning en koningin worden. Ook hun vier kinderen Christian, Isabella, Vincent en Josephine zullen hierbij natuurlijk aanwezig zijn. Wij kunnen niet wachten! 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 08-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty