×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Josephine steelt show met blauwe gipsarm

  Deens prinsesje met ouders bij defilé

  Josephine steelt show met blauwe gipsarm

  Het gezin van de Deense kroonprins Frederik woonde zondag een defilé bij. De show werd niet gestolen door de paarden of door het kroonprinselijk paar, maar door Frederiks en zijn vrouw Mary's jongste dochter, prinses Josephine.


  Het meisje brak vorige week tijdens een paardrijles haar arm. Haar arm zit in felblauw gips. Verschillende media tonen foto's van het vierjarige meisje, dat ondanks haar armbreuk uitgelaten toekijkt en het enorm naar haar zin lijkt te hebben. Josephine droeg zondag een blauw-groene jurk, net als haar oudere zus prinses Isabella. Het prinsesje kreeg bloemen aangeboden van een ruiter.

  Het kroonprinselijk gezin brengt voor het eerst een groot deel van de zomer door in Gråsten. Frederik en Mary krijgen eind deze week gezelschap van koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik die elke zomer enkele dagen in Gråsten verblijven. Margrethe probeert daar zoveel mogelijk familieleden om zich heen te verzamelen en houdt daar ook de jaarlijkse zomerfotosessie.

  20 juli 2015 - 10:36