Mathilde En Filip (4)

Zo cute! Dit moet de liefste foto ooit zijn van Filip en Mathilde

Alweer 24 jaar getrouwd dit jaar, maar na alles wat ze meemaakten spat de liefde er nog steeds vanaf, fijn ontspannen in he verre Afrika.

De foto werd gemaakt tijdens hun reis door Zuid-Afrika. Ze zijn in de mooiste botanische tuin van de wereld, en hebben vooral oog voor elkaar.

Omweg

Het is ook wel een merkwaardige omweg die ze bij elkaar heeft gebracht. Filip was op weg naar de troon en deed nuttig werk, als militair en als economisch ambassadeur voor Belgie. Uiteraard werd met argusogen gekeken naar een eventuele verloofde, maar de in 1960 geboren prins nam zijn tijd.

Mathilde d’Udekem d’Acoz is een stuk jonger. Ze werd geboren in 1973 en werkte gewoon als een zeer gewaardeerde logopediste, die ook nog pscytchologie studeerde. Allebei het hart op de goede plaats Voor hun huwelijk wilden ze geen cadeaus, mensen moesten maar storten voor goede doelen.

Als een blok

In 1996 zag Filip Mathilde tennissen en viel hij als een blok voor haar:

‘Ik zag haar vanuit de verte, en ik ging naar haar toe om met haar te praten. Ik wist meteen dat ze mijn vrouw zou worden.’ Het koppel besloot wel om hun relatie geheim te houden.

Een voordeel voor Filip en Mathilde was dat Albert de overleden en kinderloze koning Boudewijn opvolgde. Zo konden ze in de luwte hun relatie smeden.

Ontwerp Zonder Titel 10
Ontwerp Zonder Titel 10

Leestip

BESTEL HIER

belgianroyalpalace

#Royaltynl