Amalia

Bestaat de kroonprinsessenappgroep wel?

Ineens dook het nieuws op dat een aantal kroonprinsessen een eigen appgroep heeft, met een opvallende afwezige.

De aanwezigheid van jonge royals op sociale media is nieuw en even wennen. Gravinfluencer Eloise staat ver genoeg van de troon om te doen wat ze wil, maar krijgt toch niet de totale vrijheid. Ze mag best dingen posten over haar leven, als ze haar koninklijke familie daar maar buiten laat. Wie haar al enige tijd volgt, merkt ook dat ze wat braver geworden is.

Partybeest

De algemene regel lijkt: hoe verder weg, hoe meer ruimte. Ook in het buitenland. Al gaat Marius Borg Høiby met zijn vriendin, partybeest Nora Haukland, in Noorwegen rijkelijk ver. En heeft hij vast al enige moeilijke gesprekken moeten voeren met zijn vader.

Of de kroonprinsessenapp bestaat weet niemand. Wat we wel weten is dat de waarschijnlijke deelnemers – Amalia, Ingrid-Alexandra en Elisabeth – zelf erg weinig doen op de socials. Als ze daar al opduiken, loopt dat overduidelijk via de voorlichters.

Openbare ruzie

De ontbrekende naam is die van Leonor van Spanje. We weten dat haar moeder, koningin Letizia, alles uit de kast kan halen om haar kroost te beschermen. Tot aan openbare ruzie met de schoonouders. Gaan we er even vanuit dat de groep bestaat, dan verklaart dat misschien haar afwezigheid.

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

Es24/ANP

#Royaltynl