Marius Borg En Nora Haukland

Aanstaande schoondochter Mette-Marit is de koningin van de schandalen

Marius Borg Høiby veroorzaakt opwinding in Noorwegen door ruige levensstijl vriendin. Nora Haukland en verdacht pakketje.

Voor de duidelijkheid nog even: Marius is de zoon van Mette-Marit uit een eerdere relatie. Dus niet de zoon van prins Haakon. Intussen is hij wel degelijk gelieerd aan de koninklijke familie. Ook al is hij daar geen lid van, en krijgt hij geen toelage.

Love Island

Voor de royalty-watchers maakt dat niet veel uit. Vooral natuurlijk omdat hij een nogal kleurrijk leven leidt. En zeker sinds hij Nora Haukland aan de haak sloeg.

De meeste Noren kennen haar van de televisieshow Love Island en dan weten we eigenlijk al genoeg. Of kijk naar wat ze op Instagram zet: bij voorkeur weinig verhullende beelden van zichzelf.

Het laatste relletje gaat over een foto, waarop ze met een verdacht pakketje staat. Daar zou cocaïne in hebben gezeten. Al weet niemand dat zeker. Maakt niet uit, de schijnwerpers zijn weer op haar gericht. En op Marius.

Barbados

Voor de zekerheid ging het koppel meteen met vakantie naar het zonni.ge Barbados.

Voor de koninklijke familie is het uiteraard flink balen. Zeker omdat het gedoe rond Märtha Louise en haar sjamaan Durek Verrett nog steeds niet voorbij is.

Leestip

BESTEL HIER

Bunte Illustrierte