belgie

5 mooie foto’s van Belgische kroonprinses Elisabeth

De sympathieke prinses volgde een opleiding aan de militaire school en deed tijdens de coronaperiode vrijwilligerswerk en hielp ouderen allerlei lekkers te brengen. Tijd om deze prinses eens in beeld te brengen.

De Vlaamse prinses komt altijd monter over en is van de 4 Belgische koningskinderen de oudste. Onder haar nog broertje Gabriël, broertje Emmanuel en zusje Eléonore. Elisabeth is kroonprinses, eerste in lijn voor troonopvolging. Vader Albert zit nog niet zo gek lang op die Belgische troon en Elisabeth kan wellicht eerst studie, carrière en wie weet ook ooit een gezin prioriteit geven.

We hebben een vijftal prachtige foto’s van de leuke prinses voor je verzameld. Kijk je mee?

In maart 2020 werd deze gave foto gemaakt en gedeeld. Staat haar goed, zo’n chique blauwe jurk!

Aan het einde van de zomer was Elisabeth volop aan het trainen om zo fit mogelijk aan haar opleiding aan de Koninklijke Militaire School te kunnen beginnen. Ze is de eerste vrouwelijke Belgische royal die de opleiding koos.

Elisabeth Foto 2

Dit lijkt misschien een typische tiener tijdens een typisch telefoongesprek met een vriendin. Maar in werkelijkheid belde ze hier met eenzame ouderen. Net als haar broertjes en zusje trouwens!

Elisabeth Foto 3

De paleistuinen, een luchtige witte zomerjurk én je eigen vader die zijn best doet je mooi op de kiek te krijgen. Toen Elisabeth 18 jaar werd, kwam een speciale postzegel uit ter gelegenheid ervan. En Albert maakte daarvoor dé foto.

Elisabeth Foto 4

Vooruit, een familieplaatje mag ook niet ontbreken. De hekkensluiter is dit gezellige portret van het hele gezin. Blij, gezond en gelukkig.

Elisabeth Foto 5

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace, Twitter @MonarchieBe