amalia

Waarom prinses Amalia op gympen loopt

Op Bonaire verwisselde prinses Amalia haar hoge hakken voor een paar gympen. Maar wel heel bijzondere.

In de Netflix documentaire over het leven van Harry en Meghan is een beeld te zien waarop de hoogzwangere Meghan op hoge hakken loopt. Geen enkele vrouw die hoogzwanger is, wil op hoge hakken lopen. Het is oncomfortabel en nog gevaarlijk ook.

Amalia op blote voeten

En iedereen die ooit op een warm strand heeft gelopen, weet dat er niks lekkerder is dan met je blote voeten in het zand, tenzij dat zand gloeiend heet is natuurlijk. In dat geval trek je makkelijke schoenen aan. En dat is precies wat prinses Amalia deed tijdens haar Caribische reis. Maar het zijn niet zomaar gympen natuurlijk.

Vegan leer

Op de foto’s is duidelijk te zien dat zij sneakers draagt van het Franse merk VEJA. De schoenen zijn gemaakt van vegan leer. Gerecycled materiaal, katoen met een speciale waxlaag. Een duurzaam merk, dat VEJA. De schoenen worden gemaakt zonder dierenleed en zonder dat er kinderen voor aan het werk worden gezet.

Galajurk

Op de online redactie van Royalty lopen wij al jaren op VEJA-sneakers. Ze lopen echt heerlijk. En stiekem vinden we ze nog heel mooi ook. Wat ons betreft mogen alle vrouwelijke royals ze gaan dragen. En ja, ook onder een galajurk.

Beeld GettyImages

Tip van de redactie

BESTEL HIER