×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • George en Charlotte weer terug naar school

  De kerstvakantie zit erop voor de prins en prinses

  George en Charlotte weer terug naar school

  De 6-jarige George en de 4-jarige Charlotte zitten vanaf vandaag weer in de schoolbanken van Thomas's Battersea in Londen.


  Voor George is de particuliere Thomas’s Battersea school inmiddels bekend terrein. De prins gaat er al sinds 2017 naartoe. Charlotte volgde hem vorig jaar september.

  LEES OOK:

  Zó zag de kerstvakantie eruit

  De prins en prinses hadden een volle kerstvakantie. Zo stond er onder andere de jaarlijkse lunch bij overgrootoma koningin Elizabeth op het programma. Hier maakte de vorstin kerstpudding met zoon Charles, kleinzoon William en achterkleinzoon George. Ook waren George en Charlotte voor het eerst bij de mis op eerste kerstdag in St. Mary Magdalene Church. Hun 1-jarige broertje Louis was niet van de partij.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

  7 januari 2020 - 14:32