×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Presentatrice onder vuur na opmerkingen over prins George

  Lara Spencer lacht prins uit om liefde voor ballet

  Presentatrice onder vuur na opmerkingen over prins George

  De Amerikaanse presentatrice Lara Spencer is door het stof gegaan nadat ze de Britse prins George belachelijk had gemaakt. Tijdens een uitzending van Good Morning America moest ze nogal lachen om het feit dat de 6-jarige zoon van prins William en Catherine van ballet houdt, en dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

  In de show ging het over de schoolvakken van George, die binnenkort weer begint aan een nieuw jaar op Thomas’s Battersea. De prins volgt niet alleen traditionele vakken als rekenen, taal en aardrijkskunde, maar ook wekelijks balletles. Iets wat Lara behoorlijk humoristisch vond. “Prins William zei: ‘George houdt van ballet.’ Nou dan heb ik nieuws voor je, William. We zullen wel zien hoe lang dat duurt”, zei ze schaterlachend.

  Op social media kreeg Lara behoorlijk wat kritiek over zich heen. Ook Travis Wall, choreograaf bij Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance, liet van zich horen. “Je hebt nu olie op het vuur gegooid rond een enorm probleem in ons land, pesten… De volgende keer dat je een kind dat dansles heeft wil uitlachen, kijk dan eens naar jezelf in de spiegel en vraag jezelf af of je vandaag iemand wil pesten”, zei hij in een video die hij deelde via Twitter.

  Lara bood na alle boze reacties haar excuses aan op Instagram. “Mijn oprechte excuses voor de ongevoelige opmerking die ik gisteren heb gemaakt. Van ballet tot alles wat iemand wil ontdekken in het leven zou ik zeggen: ga ervoor. Ik geloof er oprecht in dat we allemaal vrij zouden moeten zijn om onze passies te volgen en geniet van iedere minuut.”

  25 augustus 2019 - 11:15