×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Federer: ‘Prins George is een tennistalent’

  Prins George krijgt privéles van Roger Federer

  Federer: ‘Prins George is een tennistalent’

  Prins George zou over een paar jaar zomaar eens zijn opwachting kunnen maken op de tennisbaan van Wimbledon. Het 5-jarige zoontje van prins William en zijn vrouw Catherine heeft volgens Roger Federer behoorlijk wat talent, schrijft het Britse Hello! Magazine.

  De toptennisser was uitgenodigd bij de ouders van Kate thuis om de kleine George te ontmoeten. Daarbij gaf Federer hem meteen een privélesje tennis. Nadat ze samen een potje hadden gespeeld, zei hij dat de “schattige jongen” een goede techniek heeft. Hij hoopt dat hij zijn enthousiasme voor de sport houdt als hij ouder wordt. “Ik hou ervan om te zien dat ze van tennis en sporten houden. Zijn moeder heeft altijd genoten van tennis en ik hoop dat hij dat de komende jaren ook zal blijven doen”, zei Federer na afloop.

  Kate onthulde dinsdag dat Federer George’ favoriete speler was. De hertogin van Cambridge bracht een verrassingsbezoek aan Wimbledon. Echt onder de indruk was de 37-jarige tennisser daar overigens niet van. “Ik ben de enige speler die hij ooit ontmoet heeft. Dan heb je een kleine voorsprong in wie je favoriete speler is”, grapte Federer.

  5 juli 2019 - 09:38