Amalia, Alexia en Ariane vaccineren

Kijken! Alexia giebelt met grote zus

We doken een leuke foto op van twee prinsessen van nog niet eens zo lang geleden, en die zette ons aan het denken.

We zien de prinsessen Alexia en Amalia in een vrolijk onderonsje. We zouden best willen weten waar het over ging, maar dat hoort ook bij het geheim van het paleis.

In ieder geval zullen we de komende maanden meemaken hoe ze zich gaan houden. Drie dochters weg uit het ouderlijk nest, dat kan voor Máxima niet makkelijk zijn. Dan zit Ariane ook nog een heel eind weg, in Duino, bij Triest in Italie. En moeten we nog maar afwachten hoe de twee oudsten het gaan doen.

Amsterdam

Kan Amalia gewoon weer naar Amsterdam? We hopen het van harte. Dat is weliswaar dichterbij, maar toch. Ze woont dan ergens anders.

Van Alexia weten we nog niets over studieplannen en eventuele verhuizingen. Er gaat een gerucht dat het Groningen wordt, maar dat is nog niet bevestigd.

Madrid

Het zijn trouwens niet alleen de Nederlandse prinsessen die gedeeltelijk afscheid van elkaar nemen. Dat geldt ook voor Leonor en Sofia in Spanje. Van die twee weten we al dat ze behoorlijk aan elkaar gebakken zitten, maar ze hebben de afgelopen 2 jaar al kunnen wennen, toen Leonor in Wales studeerde en Sofia in Madrid naar school ging.

Hoe dan ook, het worden spannende tijden.

LEES OOK: 

ALEXIA NA DRAMA OOK AAN DE SLAG IN OASE BEACH CLUB?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.