Leonor

Einde van koninklijke romantiek: prinses Leonor’s verkering is uit

Het Koninklijke Hof gonst van geruchten nu het nieuws bekend is geworden: Prinses Leonor’s romantische fling is tot een einde gekomen. De geliefde Spaanse prinses, die altijd in de schijnwerpers staat, had haar hart verloren, maar nu lijkt het te zijn gebroken.

De flirt van prinses Leonor met de jonge Braziliaanse miljonair is mogelijk beëindigd. Begin juni berichtte het Duitse tijdschrift Bunte Leonor verliefd zou zijn op Gabriel, 18 jaar oud, geboren in São Paulo, maar opgeleid in Europa en de Verenigde Staten.

Luxueuze flat

De jongeman is de zoon van een financier en een reclame-executive en woont met zijn ouders in een luxueuze flat aan de Hudson River in New York. Hij was net als Alexia een van de klasgenoten van de prinses aan het UWC Atlantic College in Wales, waar ze de afgelopen twee jaar heeft gestudeerd.

De Spaanse pers meldt nu echter dat de twee liever vrienden blijven. De oorzaak van de romantische vervreemding is de militaire training die Leonor in september in Zaragoza begint en die drie jaar zal duren. Gabriel, op zijn beurt, is van plan om verder te studeren in New York.

Leger

Om in de toekomst koningin te worden, moet de oudste dochter van de Spaanse koningen opperbevelhebber van de strijdkrachten van haar land worden. Om dit te doen, zal ze het eerste jaar van haar opleiding doorbrengen als leger cadet aan de Algemene Militaire Academie in Zaragoza, het volgende jaar zal ze bij de marine gaan, aan boord van het opleidingsschip Juan Sebastián de Elcano en aan de Militaire Marineschool in Marín, en ze zal haar opleiding afmaken aan de Algemene Luchtvaart Academie in San Javier.

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

eloise
KLIK HIER

Caras

#Royaltynl