Madeleine, Chris O'neill

Prinses Madeleine met Chris en tiara

Het was weer feest tijdens het galadiner ter ere van Carl Gustaf. We richten de schijnwerper op prinses Madeleine, en wel hierom.

Prinses Madeleine gaat wel/niet binnenkort/volgend jaar naar Zweden verhuizen, en die onzekerheid komt volgens veel Zweden door haar echtgenoot Chris O’Neill. Die heeft weinig met het vertoon rond de monarchie en zou liefst fijn in Florida willen blijven ondernemen.

Verve

De kans dat hij zijn zin krijgt is erg klein, en afgelopen weekend moest hij op komen draven, naast prinses Madeleine, op allerlei festiviteiten rond het 50-jarig troonjubileum van zijn schoonvader, koning Carl Gustaf. Wat hij met verve deed.

Stunning

Prinses Madeleine was stunning in een nieuwe, door Jenny Packham ontworpen capejurk, met een schitterende Superamini Yigit-clutch van Amina Muaddi, met op haar hoofd de Carl Gustaf-tiara, ook bekend als de Modern Fringe, naar verluidt ooit een geschenk van de koning aan koningin Silvia, en bijpassende roze topaas-oorbellen. De tiara is een favoriet van Madeleine, ze droeg hem onder meer op haar trouwdag.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Getty Images/royalfashionpolice/The Court Jeweller

#Royaltynl