Familiefoto Carl Philip Sofia En 3 Zoons Zweden Screenshot Juli 2021

Is Sofia weer zwanger?

Prinses laat opnieuw verstek gaan bij Zweedse helden.

In 2020 werd prinses Sofia jurylid van de campagne Svenska Hjältar – ‘Zweedse Helden’. Met grote overtuiging. Ze noemde het eervol en belangrijk:

‘Bij de Svenska Hjältar gaat het om de belangrijke boodschap van mededogen en burgerlijke moed. Mijn definitie van een held is iemand die zijn medemens ziet en handelt als iemand hulp nodig heeft. Ik ben zowel trots als verheugd om er deel van uit te maken.’

Maar het jaar erop al was ze nergens te bekennen, toen het grote Heldengala wegens corona online moest worden gehouden. Het koninklijk huis liet weten de beslissing over deelname ieder jaar opnieuw te nemen.

Volgens Zweedse media zou de geboorte van haar zoon Julian er iets mee te maken kunnen hebben gehad.

Maar ook dit jaar doet ze niet meer mee. Wat meteen ook het enige is wat het paleis meedeelt, want over het waarom hult het zich in stilzwijgen.

Sofia heeft zich de afgelopen jaren wel vaker schuil gehouden. Het gezin werd vaak als reden genoemd, maar bij het aflopen van de corona-maatregelen zou ze zich weer vaker laten zien. Dat maakt het raadsel alleen maar groter. Of ze moet opnieuw zwanger zijn.

LEES OOK:

TOP! WE GAAN SOFIA VAKER ZIEN

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Gala