×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Op een bankje in het park met een boek: Sarah kondigt haar volgende voorlees-sessie aan

  De ex-vrouw van prins Andrew lanceerde onlangs haar eigen YouTube-kanaal

  Op een bankje in het park met een boek: Sarah kondigt haar volgende voorlees-sessie aan

  Sarah Ferguson heeft geen problemen met een beetje promotie voor haar eigen werk. Ze schrijft kinderboekjes en leest nu ook voor uit haar eigen werk.


  Op haar Instagram-account deelt ze graag natuurfoto’s, foto’s waarop ze ‘zo lekker normaal’ is gebleven én kiekjes die aangeven wanneer er een nieuw kinderboek van haar in de winkels ligt. Onlangs nog onthulde ze dat ze karakter Genie baseerde op haar eigen dochter Eugenie. En nu spotten we een foto van Fergie waarop ze op een bankje in het park leest uit 1 van haar eigen boekjes. Ze roept volgers op vooral ook even naar YouTube te gaan om haar nieuwste voorlees-sessie te bekijken.

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Instagram @sarahferguson15

  28 april 2020 - 14:39