×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fergie baseert boekkarakters op eigen familieleden

  Ze komt met 3 nieuwe kinderboeken over hoofdpersoon 'Genie'

  Fergie baseert boekkarakters op eigen familieleden

  Sarah Ferguson zit niet stil. De ex-echtgenote van prins Andrew is al jarenlang betrokken bij het maken van boeken voor kinderen. Ze probeert er onder meer maatschappelijke thema's in aan te snijden.


  Zo heeft ze al over onderwerpen als discriminatie en klimaatverandering geschreven. In haar nieuwste boeken schittert hoofdpersoon Genie. En dát karakter is gebaseerd op Eugenie, haar eigen dochter. Sarah: “Ze heeft een grote passie voor het verminderen van wegwerp-plastic. En met haar werk voor het Anti-Slavery Collective geeft ze iedereen een stem, net als mijn heldin Genie. Eugenie is sterk, vastberaden en zoekt altijd naar de waarheid in alles wat ze doet.”

  Lees ook:

  Ook voor Sarahs vader is een mooie rol weggelegd. Die van eikenboom! Net als haar vader heeft de boom ‘borstelige wenkbrauwen en vriendelijke ogen en is hij erg wijs’. De nieuwste schrijfsels van Sarah heten Genie Gems and the Enchanted Oak Tree, Genie Gems meets Arthur Fantastic en Genie Gems: Mission to Devon.

  Volgens een ingewijde gaat Sarah haar volgende boek wijden aan haar andere dochter, Beatrice. Daarvan gaat het hoofdpersonage Trixi-Belle heten. We zijn benieuwd welke andere familieleden een glansrol krijgen.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Instagram. Beeld: ANP/EPA, Instagram @sarahferguson15

  6 april 2020 - 12:03