×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah en Andrew maken samen zorgpakketjes voor hospice

  Assistente van Sarah deelt foto's van de twee op Instagram

  Sarah en Andrew maken samen zorgpakketjes voor hospice

  Dat prins Andrew nog altijd vriendelijk omgaat met zijn ex-vrouw Sarah is geen geheim. Nu sloegen de twee de handen ineen om 'care packages' te maken voor de bewoners van een hospice in Windsor.


  Knalroze tasjes, dozen vol cupcakes en twee uiterst geconcentreerde inpakkers. Andrew en Sarah namen hun taak serieus en niet geheel onplezierig is dat er een lekker zonnetje scheen tijdens het klaarmaken van de pakketten.

  Lees ook:

  Het Thames Hospice in Windsor mocht de pakketten in ontvangst nemen, voor hun bewoners. En met hashtags onder het bericht zoals #teamwork, #donations en #yorkfamily is duidelijk dat alle neuzen dezelfde kant op stonden. De beelden van Sarah en Andrew samen zijn overigens best bijzonder. Want ondanks het feit dat de twee elkaar steunen en (inmiddels weer) op goed voet met elkaar staan, waren zij sinds november niet meer samen gefotografeerd. In die maand legde Andrew zijn koninklijke taken neer.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: Instagram @antoniamarshall

  13 april 2020 - 12:21