×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leuk: Paas-berichtjes van royals op social media

  Van William en Kate tot Willem-Alexander en Máxima

  Leuk: Paas-berichtjes van royals op social media

  Pasen 2020 wordt 'nogal' anders gevierd en beleefd dan in andere jaren. Ook de royals passen zich aan en delen bescheiden, maar alsnog hele leuke Paas-updates met de wereld!


  Niet ieder land viert een Tweede Paasdag zoals wij die hebben in Nederland. Maar dat het Pasen is/was, kan niemand zijn ontgaan! Ook leden van de koningshuizen wereldwijd staan hierbij stil. Soms met een mooie quote op een tegeltje, soms met een heerlijke lentefoto. Wij verzamelden de Paas-updates van de royals voor je.

  William en Kate, narcissen in het zonnetje:

   

  Willem-Alexander en Máxima vragen iedereen vol te houden:

   

  Narcissen zijn een familie-ding, want ook Charles en Camilla delen de gele beauty’s:

   

  Eugenie gaat ook voor de natuur, maar deelt prachtige roze bloesems:

   

  Haar moeder Sarah heeft deze bijzondere (luie!) eend gevonden voor wat vrolijkheid:

   

  Victoria en Daniel delen een filmpje waarin ze – samen met hun kinderen natuurlijk! – videobellen met de rest van de familie, erg leuk:

   

  En Charlene van Monaco deelt 3 vrolijke foto’s van haar tweeling Jacques en Gabriella die in het zonnetje helpen met tuinieren:

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @koninklijkhuis, @clarencehouse, @princesseugenie, @sarahferguson15, @kungahuset @hshprincesscharlene

  13 april 2020 - 11:16