×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

  Het paar werd verweten dat ze de kleine uit wraak niet meenamen

  Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

  Meghan en Harry waren onlangs in het Verenigd Koninkrijk om hun laatste taken als royals af te ronden. Grote afwezige was toen baby Archie.


  Harry was al even terug in Engeland, voerde onder meer een urenlang gesprek met zijn oma Elizabeth. Meghan voegde zich later bij hem. Samen rondden ze een aantal verplichtingen voor het koningshuis af. Wij meldden toen al dat baby Archie hoogstwaarschijnlijk niet met Meghan mee zou reizen naar Engeland. Dit tot verdriet van de koningin.

  De Britse pers had het nodige te zeggen over die beslissing. Het stel werd ‘kinderachtig’ en zelfs ‘haatdragend’ genoemd, vanwege het thuislaten van de kleine. Geconcludeerd werd dat Meghan en Harry hun zoontje expres niet hadden meegenomen, om de koninklijke familie in Engeland een hak te zetten. Hun manier om te uiten hoe ontevreden ze waren over de situatie.

  Lees ook:

  Niets blijkt minder waar. Kleine Archie bleef in Canada vanwege zorgen om het Corona-virus. Meghan wilde geen risico’s nemen, zo zegt de Britse journalist Bryony Gordon. Een vriendin van Meghan vult nog aan: “Meghan heeft Archie niet bewust weggehouden van zijn familie. Maar ze wilde hem niet onnodig in gevaar brengen. Ze vindt de Corona-situatie angstaanjagend.”

   

  Bron: The Telegraph. Beeld: ANP/EPA

  13 maart 2020 - 14:29