×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe boekendeal voor Fergie: 7 kinderboekjes in de maak

  De ex-vrouw van prins Andrew is actiever dan ooit tevoren

  Nieuwe boekendeal voor Fergie: 7 kinderboekjes in de maak

  Sarah - 'Fergie'- Ferguson schrijft al jaren kinderboekjes en heeft nu een nieuw deal te pakken. Voor een Australische uitgever gaat ze 7 nieuwe boekjes maken. 5 zullen plaatjesboeken worden en 2 vertellen een langer verhaal.


  We lieten je al meegenieten van Fergie’s eigen YouTube-kanaal, waarop ze haar eigen boeken voorleest. Dat doet ze in iets dat lijkt op een serre, met op de achtergrond een groen landschap. Op haar Instagram-account is ze tevens niet vies van een beetje zelfpromotie. Daar verschijnen regelmatig updates over haar projecten, met bijvoorbeeld de releasedatum van een nieuw kinderboekje.

  Lees ook:

  Sarah gaf in een interview al eens toe dat sommige van de karakters in haar verhalen zijn gebaseerd op haar eigen familieleden. En voor deze nieuwe deal zal het ongetwijfeld geen probleem zijn ook weer inspiratie te vinden, want zoals ze zelf zegt: “Ik had als kind een ongelooflijk actieve fantasie en heb dat nog steeds. Mijn vader vertelde me dat ik altijd las en graag verhalen verzon. Omdat ik zo’n gevoel van kinderlijke vreugde heb, kan ik gemakkelijk schrijven en beschrijvend zijn.”

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: Instagram @sarahferguson15

  4 mei 2020 - 10:47