×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Corona-plan in Engeland zou ook deze royals in quarantaine plaatsen

  Britse regering van plan 70-plussers in quarantaine te plaatsen

  Corona-plan in Engeland zou ook deze royals in quarantaine plaatsen

  Het is een verregaande maatregel die besproken wordt. De Britse regering wil voorstellen alle inwoners van het Verenigd Koninkrijk die 70 jaar en ouder zijn, 4 maanden thuis in quarantaine te plaatsen.


  Omdat enkele leden van het koninklijk huis zelf niet meer de jongsten zijn, zou dit betekenen dat ook onder meer koningin Elizabeth thuis moet blijven. En dat geldt ook voor haar zoon Charles en schoondochter Camilla.

  Met haar 93 (en volgende maand 94) jaar is Elizabeth bij zo’n maatregel gedwongen in zelfquarantaine te gaan. Wij meldden je eerder vandaag al dat zij voor haar eigen veiligheid naar een kleiner verblijf is verhuisd.

  Lees ook:

  Charles is 71 en Camilla 72, zij zouden dan ook noodgedwongen Clarence House, hun woning, niet mogen verlaten.

  Prinses Anne zit nét onder de grens. Zij is 69 jaar. Maar de Britse royals die niet aan huis gekluisterd zullen zijn, zijn dan dun gezaaid. Mogelijk komt er wat meer werk bij prins Edward en zijn vrouw Sophie, en bij prins William en Kate te liggen. Laten we hopen dat het Britse koningshuis niet volledig ‘op z’n gat’ komt te liggen.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  16 maart 2020 - 14:34