Meghan

Zoveel kostten Meghans kleding, juwelen en accessoires

Tijdens de opening van de Invictus Games waren veel, maar niet alle ogen gericht op Harry.

De prins is immers de geestelijke vader van het evenement, dat hij opzette na zijn bijdrage een de Britse inzet in Afghanistan. Maar het was zijn vrouw Meghan die de oogverblindende show stal.

De Britse krant Daily Telegraph heeft eens zitten uitrekenen hoeveel haar kleding, juwelen en accessoires bij elkaar moeten hebben gekost. Het totaal lag in de buurt van 46.000 euro, voor de 3 dagen dat ze in Den Haag was.

Tellen we alleen de nieuwe aankopen mee, dan droeg ze op de eerste dag onder andere een pak van Valentino, dat alleen al tegen de 4.000 euro kost, een jasje van Celine (2.600 euro) en een ketting van Cartier (14.000 euro). Dan gaat het dus al gauw snel.

Vooral als je op dag 2 een wit pak draagt van Valentino, een Celine-jasje en –tas en een spijkerbroek van Moussy Vintage, een merk dat wij ook niet kenden. Verder een broek van Max Mara  en een Ralph Lauren-jas, en om de dag te besluiten een pak van Khaite.   

Dag drie begon met onder meer een wit jasje van Brandon Maxwell, Blahniks en een zonnebril van Valentino. Later die dag zagen we haar in een Veronica Beard, weer andere Blahniks en nog een Valentino.

LEES OOK:

MEGHAN 1 POND RIJKER, LIEFDADIGHEID FLOPT

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Telegraph