South Africa Britain Royalty

Zoet: 3 foto’s van Meghan met Archie

Een moeder met haar jonge zoon, altijd mooi om te zien. Kleine Archie heeft waarschijnlijk nog geen idee dat hij twee wereldberoemde ouders heeft. En dat is misschien nog maar eventjes beter ook.

Er zijn in de 1,5 – bijna 2 – jaar dat Archie op de wereld is, niet heel veel foto’s en video’s van hem gedeeld. Maar de beelden die we hebben, zijn stuk voor stuk aandoenlijk. Duidelijk is wel dat Meghan en Harry dol zijn op hun knulletje. Volgens het stel brachten de lockdowns en het vele thuiszijn dat daarmee gepaard ging, als voordeel met zich mee dat ze allerlei momentjes van Archie opeens thuis en veel relaxter konden meemaken. Een heel ander verhaal dan wanneer ze constant op pad zouden zijn geweest inderdaad.

Archie wordt in mei 2 jaar. Toen hij 1 werd, deelde Meghan een filmpje waarin ze haar zoon voorleest. Dat was op dat moment nooit eerder gedeeld met de wereld. En zo houden zij en Harry aardig goed in de gaten wat er zoal geplaatst wordt. Ze hebben sowieso graag de regie in handen en hebben het gebruik van social media even afgezworen, met name vanwege de vele onplezierige reacties die ze online krijgen.

Wij hebben nog even 3 mooie foto’s van moeder en zoon voor je geselecteerd. Zeg nu zelf, dit is toch om blij van te worden?

Twee paar mooie ogen, die ook nog eens in de lens van de camera kijken. Mooi stel!

Meghan En Archie Foto 1

Hou die kleine maar goed vast! Trotse moeder Meghan met Archie toen-ie ruim een half jaar oud was.

Meghan En Archie Foto 2

En nóg wat verder terug in de tijd. Gezellig met Kate en haar kinderen, terwijl ze hun echtgenoten aanmoedigen tijdens een polowedstrijd. Archie is hier nog een baby.

Meghan En Archie Foto 3

LEES OOK:

Prinses Marie was jarig en dít is haar nieuwe portretfoto

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, GraziaDaily, Sussex Royal, Henk Kruger