South Africa Britain Royalty

Meghan en Harry waren allebei bij Archies eerste stapjes

Door de coronacrisis zaten ook veel royals veel meer thuis. Dat geldt ook voor de geëmigreerde prins Harry en zijn Meghan. Zij konden daardoor éxtra veel bijzondere momenten van zoontje Archie meemaken.

De dreumes heeft wereldberoemde ouders, maar zal zich daar nog nauwelijks van bewust zijn. Archie werd afgelopen mei 1 jaar. En niet lang ervoor verhuisde het jonge gezin naar Amerika, Meghans geboortegrond. Inmiddels deelt het koppel steeds wat meer over hun gezinsleven, plannen voor de toekomst én welke mijlpalen ze meemaken met Archie.

In een video waarin een winnares van de Nobelprijs voor de Vrede Harry en Meghan spreekt, zijn de twee openhartig over de voordelen van het meer tijd thuis kunnen doorbrengen. Zo vertellen Meghan en Harry dat ze Acrhies eerste stapjes allebei hebben gezien. En hij zelfs ging rennen. En natuurlijk ook de eerste keren dat hij viel.

“Het is fantastisch. We hebben op zo veel manieren het geluk dat we de tijd hebben om hem te zien opgroeien”, zegt Meghan erover. En: “Als Covid er niet was geweest zouden we de wereld overreizen en meer buitenshuis werken waardoor we veel van die momenten zouden hebben gemist.” Toch vult Harry aan: “Het zijn echt speciale momenten, maar we hebben tussendoor ook wel keihard gewerkt.”

South Africa Britain Royalty

LEES OOK:

Waar wonen de Nederlandse royals eigenlijk?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA