Waar wonen de Nederlandse royals eigenlijk?

Van Den Haag tot Lage Vuursche. Een klein rondje info over de woonplaatsen van onze royals. Wellicht kom je ze nog eens tegen op straat!

Als je in Wassenaar of omgeving woont, heb je wellicht Pieter-Christiaan weleens voorbij zien rennen. Die doet aan hard- en duurlopen en is regelmatig op straat, in het park of in de duinen te vinden. Daarnaast bezit hij nog een villa in Noordwijk.

Laurentien, Constantijn en kids Eloise, Claus-Casimir en Leonore wonen in Den Haag. In een mooie hoekwoning in de wijk Benoordenhout.

En dat is dan weer slechts een kilometer of 2 (lopend, met de auto wat langer) bij paleis Huis Ten Bosch vandaan. Inderdaad, waar Willem-Alexander, Máxima en de 3 prinsessen wonen. Ook in Hofstad Den Haag dus.

Moeder Beatrix woont in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche. Hier is Kasteel Drakensteyn haar stulpje.

Schoondochter – en weduwe van prins Friso – Mabel woont met haar 2 pubermeiden in de hippe wijk Hammersmith in Londen. Maar is vanaf maart van dit jaar lang in Nederland (geweest?). Ze wilde de gehele coronaperiode graag bij haar Nederlandse familie en schoonfamilie in de buurt zijn. Ze heeft een villa in Breukelerveen.

Bernhard jr. en zijn Annette, dochter Isabella en zoon Samuel in Amsterdam. In een prachtig stadpaleisje uit de 19de eeuw. Zoals je misschien weleens gelezen hebt, bezit Bernhard veel panden in onze hoofdstad.

Prins Floris woont met Aimée en hun kids Magali, Eliane en Willem-Jan in Wassenaar.

En ook Margarita kun je in Wassenaar vinden. Ze kocht 2 jaar geleden een monumentale boerderij die zo’n beetje op de grens van Wassenaar en Den Haag ligt.

Hou onze website in de gaten voor meer leuke weetjes over waar de royals wonen, wat ze doen voor de kost en wat ze zoal dragen!

LEES OOK:

Constantijn begint zijn dag met een regenboog

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis