Kate, Wills, George, Charlotte, Louis

Zo ziet de vakantie van George, Charlotte en Louis eruit

Het is schoolvakantie in het VK, en moeder Kate heeft alles onder controle.

Om te beginnen hebben zij en man William geen vakantie, ook al is het moordende tempo iets teruggeschroefd. Zo kunnen ze tenminste ook nog wat leuke dingen met de kinderen doen.

Pippa zit op het zonnige Saint-Barth, de Wales’ blijven gewoon in eigen land. Kate heeft daar allerlei ontspannende en fun dingen gepland door de drie.

Wandelingen

Op het programma staan sport en lange wandelingen in de natuur, rennen in de tuinen, hutten bouwen en de flora en fauna ontdekken, activiteiten die erg populair zijn bij de kinderen. Net als voetbal, rugby en paardrijden. Fijn op een leuke  manier je energie kwijtraken.

‘Ze houden van buitenactiviteiten, dus veel sport, veel plezier, spelletjes in de tuin en fietsen – ze hebben fietsen gehuurd en zijn al fietsend rond de Scilly-eilanden gezien’, zei Jennie Bond, voormalig koninklijk correspondent van de BBC.

Lord of the Rings

‘Hun vakantie zit vol met dingen die we bij de scouts doen: kampvuren, barbecues, helpen in de tuinen en op Sandringham Farm. Alle activiteiten vinden buiten plaats en er zijn veel spelletjes.’

Verder zullen ze vaak bij Kate in de keuken zijn, want dat is een ander dingetje van de prinses.

En dan zijn er nog de extraatjes. Wat dacht je van een bezoek aan de set van de nieuwe Lord of the Rings. De twee oudste kinderen ontmoetten de acteurs en zagen de opnamelocaties. Prins Louis was nog te klein om aanwezig te zijn, maar George en Charlotte vertelden hem er zeker alles over toen ze thuiskwamen!

Leestip

BESTEL HIER

Gala