Kate (2)

Zo zagen we prinses Kate niet vaak

Prinses Kate is bijna altijd stijlvol, behalve als ze een ergens op bezoek is. Maar waar is ze hier? En wat valt er te lachen?

Prinses Kate heeft een bezoek gebracht aan het Royal Naval Air Station Yeovilton in Ilchester, in het zuidwesten van Engeland.

Het bezoek begon met een kijkje in de luchtverkeerstoren. Hier kreeg de prinses een headset op en richtte ze haar concentratie op de landingsbaan van het vliegveld.

Vliegtuigen

Nadien gingen de prinses en haar gezelschap naar de hangaar, waar een aantal vliegtuigen werd bekeken. Hier sprak prinses Kate met het aanwezige personeel over de verschillende operaties die binnen de marine worden ondernomen. Ook mocht de prinses er een reddingsvest testen.

Volgens Britse media was Kate in eerste instantie een beetje huiverig om het vest aan te trekken, maar nadat ze aan het touwtje had getrokken en lucht in het vest werd geblazen, barstte ze in lachen uit. Dat ging wel heel erg plotseling!Andrew

Het Royal Naval Air Station Yeovilton is een van de twee grootste militaire vliegbases van het land. Prinses Kate werd vorige maand door koning Charles benoemd tot commodore-in-chief van de Britse Fleet Air Arm. Voorheen was deze titel van prins Andrew.

eloise
KLIK HIER

ANP

#Royaltynl